Vraag:
Is er een melkvrije zure room?
user73
2010-07-10 00:50:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Is er een soort melkvrije zure room verkrijgbaar die als vervanging kan worden gebruikt vanwege een allergie?

Als je voorzichtig bent met het afromen van de room, moet deze om te beginnen min of meer ‘melkvrij’ zijn ...
Als het geen product is dat met room is begonnen, is het geen zure room (op dezelfde manier waarop niet-zuivelkaas niet zoiets is). Wat u wilt, is 'niet-zuivelvervanger voor zure room', een zin die, wanneer deze in Google wordt geslagen, resultaten moet opleveren.
@roux neemt het over naar Engelse taal en gebruik! :)
Vijf antwoorden:
#1
+11
Guildencrantz
2010-07-10 00:53:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn gekweekte soja- en kokosmelkproducten (meestal verkocht met yoghurt) die kunnen worden gebruikt als vervanger van zure room; Het is vaak raadzaam om een ​​beetje extra azijn of citroensap toe te voegen, omdat deze producten over het algemeen niet zoveel kick geven als echte zure room.

#2
+8
Janelle
2010-07-28 02:19:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sour Supreme is een merk van soja-gebaseerde, niet-zuivelvervangers.

#3
+7
mfg
2010-09-01 01:00:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je kunt veel veganistische variaties maken met zijde door middel van extra stevige tofus; van ricottakaas tot zure room. Er zijn veel recepten om je eigen zure room te maken.

Het probleem met sommige merken, zoals Sour Supreme (waarvan het product erg authentiek van smaak is), is dat (als reactie op het veganistische label) sommige van hun producten caseïne bevatten (een dierlijk bijproduct) . Als je gewoon lactose-intolerant bent, ga dan op volle kracht vooruit, maar als je veganist bent, is dat een keuze die je moet maken. Sommige veganisten hebben geen bezwaar tegen caseïne of andere soortgelijke sporenadditieven, anderen wel. Sommigen eten geen honing omdat het dierlijke delen kan bevatten, anderen eten het wel.

#4
+2
user2362
2010-09-06 01:46:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Tofutti Sour Supreme bevat geen caseïne en is een geweldige veganistische vervanger voor zure room. Vermijd Yoso, om de een of andere reden is het zoet, het was walgelijk op taco's, ik vond ook dat zowel hun zure room als yoghurt poederachtig smaken.

Zoals iemand hierboven al zei, zijn er veel recepten om zelf te maken met zijden tofu, citroensap en ik kan me niet herinneren wat nog meer (ik herinner me dat ik er een maakte uit het kookboek La Dolce Vegan dat best goed was) .

Een ander geweldig vegetarisch product is Vegenaise, het is een vervanger van mayonaise, maar het smaakt heerlijk in plaats van zure room op aardappelen en sommige andere recepten, afhankelijk van wat je lekker vindt.

#5
+2
Gail
2010-09-07 00:55:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vegan Gourmet Sour Cream-vervanger is zuivelvrij, caseïnevrij, bevat geen gehydrogeneerde oliën en is erg lekker.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...